Kritika #34 #35

[link]
Kinézet: Majdnem tökéletes! Nem tudom ki, hogy van vele, de engem egy kicsit zavar a modulok betűtípusa. Nem lehet annyira könnyen elolvasni. Szerintem azt cseréld le! A fejléc kifejező tökéletesen illik a történethez.

Történet: Gratulálok! Végre nem sablon sztori. Tetszik az egész. Nagyon ügyesen írsz. Nagyon sajnálom Scarpettát. Szerencsétlen csajszi! Nem tudok nálad mibe belekötni. Ügyes vagy! Csak így tovább! ;)





[link]

Kinézet: Ocsmány! Nem akarlak megbántani, de az! Pontokba szedném:
  • A fejléced csúnya és üres. Csinálj egy másikat vagy rendelj. Valami másik háttér sem jönne rosszul.
  • A blog túl széles. Nem kell, hogy egészen Kínáig elérjen. Elég egy kicsit kisebb méret is.
  • A szereplők képé nem egy méretű. Vágd őket egy méretűre. Szebben fog mutatni.
  • Tele van elírással. Én a helyedben kétszer-háromszor is átnézném, hogy mit írok le. Ha már az írásnál döntöttél legalább próbálj meg helyesen írni.
  • Ne szúrj be képet a fejezetek közepébe. Igaz csak a legutóbbinál fordult elő, de akkor se. Nem mutat jól. Inkább linkeld vagy csak húzd ki oldalra, és a lehető legkisebb méretre állíts.


Történet: Az alaptörténet nem rossz. Ilyet még nem olvastam, de kérlek erőltesd meg magad és írj rendes fejezeteket. Körülbelül kettő tenne ki nálad, egyet. Kérlek, ne vedd zokon, de legalább próbálj meg fogalmazni, és ami fontosabb NE SIESS! 12 fejezet van fent és az alatt eltelt 6 hónap(!!). Ami Katherinát illeti pedig olyan, mintha csak Kathrine lenne. Ugyan az a személyiség. Ja, és még egy! Szerintem ha a vámpírt tanács nem adta volna be ilyen hamar a derekát, de te tudod.



                                                                               Remélem nem bántottam meg senkit!:)
                                                                                     
                                                                                                                                 Perrie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése