Egy kis karácsonyi hangulatteremtés

Sziasztok!
Nagyon sajnálom,amiért egy jó ideje nem igazán jelentkeztem,új laptopot vettem és az elején eléggé szarakodott és egyáltalán nem tudtam bejelentkezni. :c Úgy gondoltam,hogy valamivel talán kárpótolni tudlak titeket,és hoztam egy-két dolgot. Találtok majd karácsonyi képeket blogokhoz,filmeket ,amik lassan kötelezőek ilyenkor és néhány karácsonyi zenét is hoztam.


















 

















 
 
Reszkessetek betörők (1,2,3)
 
Leírás: Kevin szülei igazi nagy családi karácsonyra utaznak Párizsba. A felfordulásban végül csak egy "valamit" felejtenek otthon: Kevint. A hatalmas házban magára maradt kisfiú azonban cseppet sem bánkódik. Amikor már unatkozni kezdene, két ügyefogyott betörő mászik be hozzá az ablakon. A srác nem ijed meg tőlük: százféle ravaszsággal és furfanggal bánik el a gazfickókkal
Télapu (1,2,3)
 
Leírás: Scott Calvin nem hisz a Télapóban, egészen addig, míg a Mikulás le nem pottyan a háza tetejéről. Egy igazán szerethető történet, a nagyszerű Tim Allennel a főszerepben. John Pasquin remek filmet tett le az asztalra, amelyet annak ellenére sem lehet megunni, hogy szinte minden karácsonykor leadja valamelyik televízió. Jópofa, vicces, ideális film, még századszorra is.
 Igazából szerelem
Leírás: Richard Curtis 2003-ban bemutatott romantikus vígjátéka igazi sztárparádét hozott. Alan Rickman, Emma Thompson, Hugh Grant, Colin Firth, Liam Neeson, Keira Knightley, Billy Bob Thornton, Rowan Atkinson szerepelt többek között a filmben, melyet London különböző helyszínein forgattak. A történet 5 héttel karácsony előtt kezdődik,és hétről hétre mutatja be a szerelmesek életét egészen az ünnepekig.
Holiday
 
Leírás: Nancy Meyers rendezőnő könnyed kézzel felvázolt, kedves története középpontjában két sikeres nő áll, akik karácsonyra lakhelyet cserélnek egymással. Iris (Kate Winslet) sikeres nő London közelében, Amanda (Cameron Diaz) még sikeresebb Los Angelesben. Két szingli a világ két távoli pontján. Ráadásul nyakukon a karácsony. Mi a legkézenfekvőbb ebben a helyzetben? Természetesen igénybe kell venni az internetes lakáscsereprogram nagyszerű lehetőségét. A film mozitörténeti utalásokra épülő sajátos, néhol önkritikus humora teszi ennyire szerethetővé ezt az alkotást.
 
 
 
 
 
 
 
 Így,kissé talán utólag is,de Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése